Disclaimer

De inhoud van www.regiomaastrichtenmergelland.nl  is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel we trachten juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstreken we expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. Beslissingen op basis van deze informatie zijn voor jouw eigen rekening en risico.

Scouting Regio Maastricht en Mergelland garandeert niet dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer we hyperlinks naar andere internetsites (van derden) aanbiedt, waaronder Scoutpedia, Scoutingforum en eventuele links naar individuele Scoutinggroepen, stichtingen en steunpunten, betekent dit niet dat we de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten aanbeveelen of in staan voor de informatie. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. Scouting Regio Maastricht en Mergelland aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke internetsites. De waarheidsgetrouwheid, juistheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie op dergelijke internetsites, is door Scouting Regio Maastricht en Mergelland niet geverifieerd.

Cookies

Hier vind u meer informatie over ons cookiebeleid

Foto en video materiaal

Ter ondersteuning van artikelen of ter promotie van Scouting Regio Maastricht en Mergelland staan op deze pagina foto’s en/of video bestanden. Leden hebben hiervoor toestemming verleend. 
Mocht er toch een foto of video op onze website staan die u liever niet wilt delen, stuur dan een mail naar communicatie@regiomaastrichtenmergelland.nl. Wij zullen deze dan verwijderen.

Privacy statement en privacybeleid

In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Scouting Nederland en de aangesloten Scoutinggroepen. Wil je meer lezen over privacy binnen Scouting? Download dan het privacybeleid .