Header marlst regio

Header phone

Corona

Coronavirus en scouting:
Vragen en antwoorden over Scouting en het coronavirus (COVID-19) vind je hier:

Meer informatie

Afgelopen weekend vonden de regionale Scoutingwedstrijden van de Regio Maastricht en Mergelland plaats op een kampeerterrein in Zuttendaal (B).
Dit jaar namen 17 subgroepen deel aan de Scoutingwedstrijden.Winnaars 2014

‘Dat subgroep scouting Eijsden, de Scoutingwedstrijden heeft gewonnen is een hele prestatie. Zij hebben hiermee de winnaars van de afgelopen jaren achter zich gelaten’, aldus Bastiaan Bovy, organisator van Regio Scouting Maastricht en Mergelland.

Gedurende dit weekend ondernamen de ruim 100 scouts (11-15 jaar) diverse activiteiten in het thema “waterproof”. De activiteiten, toegespitst op zeven activiteitengebieden van scouting, waren onder andere een spannend avondspel en een hike door de bosrijke omgeving van Zuttendaal. Bij de Scoutingwedstrijden staat de individuele ontwikkeling van de scouts centraal, zij hebben gedurende de wedstrijden geen actieve begeleiding van hun eigen stafleden, maar van een centrale kampstaf die enkel ondersteunt waar nodig.

Doordat scouting Eijsdende regionale Scoutingwedstrijden hebben gewonnen, mogen zij –samen met de nummer 2 Sint Franciscus Valkenburg, deelnemen aan de landelijke Scoutingwedstrijden, die tijdens het Pinksterweekend worden op het Scouting labelterrein in Baarn gehouden worden. 

Regio planning 2020/2021

 regio jaarplanning klein2

 

scoutproof

 
 
 
 
 
 

Contact

Postadres
Pergamijndonk 190
6218 GZ Maastricht
E-mailadres
info@regiomaastrichtenmergelland.nl
Verhuur

Wij zijn geen scoutingroep
en verhuren daarom geen gebouw.
Groepen die dit wel doen
vind je onder het menu "Groepen"