Header marlst regio

Header phone

Corona

Coronavirus en scouting:
Vragen en antwoorden over Scouting en het coronavirus (COVID-19) vind je hier:

Meer informatie

2 Guido DoijenZo oneerlijk, zo plotsklaps,
Guido is niet meer onder ons, maar we zullen hem nooit vergeten.
Zijn naasten zullen bij het plotselinge wegrukken van Guido uit hun midden het meeste pijn voelen, wij leven met hen mee.
Al meer dan 35 jaar zijn ziel en zaligheid gevend bij scouting Caberg, als bever- en shero leider zich inzettend voor de jeugd, daarnaast vele jaren penningmeester en groepsbegeleider.

Binnen de regio was Guido mede de kartrekker bij meerdere scoutingactiviteiten zoals de Chillwell en sinds medio 2015 bij het regiobestuur als communicatieadviseur, als Guido iets deed, deed hij dat voor meer dan 100% en hij verwachte dat ook van zijn mede-organisatoren.
Bij een telefoontje van Guido, wist je dat je even de tijd kon nemen, zo ging hij op in zijn passie en daarbij was hij zeer gedreven en niets kon hem afbrengen van zijn doel. Vaak stuurde hij eerst een mail en dan belde hij direct erna om zijn mail toe te lichten.
Bij zo veel mogelijk activiteiten van zijn eigen groep en van activiteiten binnen ( en buiten ) de regio was Guido aanwezig om foto’s te maken, naderhand deze foto’s delend op sociale media en van zijn enthousiast commentaar voorzien.
Namens zijn eigen vereniging en namens de regio was Guido aanwezig bij de sessies omtrent het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente, ook hier gaf hij zich voor 100% en maakte voor de achterban een en ander inzichtelijk, wat absoluut niet makkelijk was, maar Guido kon dat als geen ander.
In 2007 heeft Guido een bronzen waarderingsteken ontvangen voor zijn inzet bij scouting Caberg.

Voor Guido was scouting een belangrijk deel van zijn leven, en we zullen Guido dan ook bij scouting zeer missen.

Regio planning 2020/2021

 regio jaarplanning klein2

 

scoutproof

 
 
 
 
 
 

Contact

Postadres
Pergamijndonk 190
6218 GZ Maastricht
E-mailadres
info@regiomaastrichtenmergelland.nl
Verhuur

Wij zijn geen scoutingroep
en verhuren daarom geen gebouw.
Groepen die dit wel doen
vind je onder het menu "Groepen"